Harti Munchen, cazari online Munchen, bilete avion Munchen, imagini video, poze, pareri, opinii, articole

City Break
harta interactiva Munchen


Ghid
Munchen este capitala Bundeslandului Bavaria din Germania si al treilea oras ca marime din Germania, dupa Berlin si Hamburg. Munich este situat pe campia Bavariei de Sus, la aproximativ 50 de km nord de Alpi, la o altitudine de 520m. In apropiere se gasesc raurile Isar si Wuerm. Munich are un climat de tip continental, modificat puternic de apropierea de Alpi. Astfel orasul experimenteaza ierni racoroase dar putine precipitatii. Temperaturile medii in ianuarie sunt de -2C. Verile sunt foarte calduroase, temperaturile medii in iulie fiind de aproximativ 19C. Principale atractii: Piata Marienplatz, noua si vechea Primarie, Peterskirche(este cea mai veche biserica din centru), catedrala Frauenkirche(cea mai faimoasa biserica din centrul orasului), Alte Pinakothek, Neue Pinakothek, si Pinakothek der Moderne, Gradina Englezeasca, Deutsches Museum, Rathaus-Glockenspiel, Frauenkirche, Olympiaturm (Turnul Olimpic, o statie de transmitere TV si radio), Palatul Nymphenburg, Dachau. Probabil cea mai faimoasa atractie a cetatii este Oktoberfest, o sarbatoare a berii lunga de doua saptamani de la sfarsitul lui septembrie si inceputul lui octombrie in fiecare an. Metropola are aeroport propriu, Aeroportul din Munchen numit dupa Franz Josef Straus.
Sarbatoreste ziua Muncii în Cetatea Eterna, Roma

Sarbatoreste ziua Muncii în Cetatea Eterna, Roma

Vineri, 17 aprilie 2015

Colosseumul, forumul roman, arcul lui Constantin, mausoleul lui Hadrian, fontana di Trevi, iar lista poate continua la nesfarsit, sunt doar cateva dintre minunile arhitecturale pe care le vei gasi in…»

Tenerife, mai mult decat un paradis exotic

Tenerife, mai mult decat un paradis exotic

Joi, 16 aprilie 2015

Insula primaverii se bucura de turisti pe toata perioada anului, mai ales in sezonul estival cand isi tripleaza numarul de locuitori. Cu siguranta taramul spaniel multumeste fiecare categorie de turist…»

Porneste pe urmele actorilor Pierce Brosnan si Meryl Streep, pe insula Skopelos

Porneste pe urmele actorilor Pierce Brosnan si Meryl Streep, pe insula Skopelos

Miercuri, 15 aprilie 2015

Chiar daca nu este una dintre cele mai vizitate insule grecesti, Skopelos este de o frumusete autentica. Plajele mici cu prundis, foarte curate, adesea premiate cu Steagul Albastru, numeroasele obiective…»Ce destinatie alegi pentru vara 2014?


Grecia
Turcia
Spania
Bulgaria
Italia


Bilete avion  Bilete low cost
Filme Germania vezi toate filmele »
        
Calculator rute Germania
plecare
destinatie